Mijn nieuwste video’s

Geplaatst op

Hoi lieve kinksters,

Ik heb eindelijk mijn eigen site! Tijd voor een feestje dus šŸ˜‰ Om het te vieren, gaat deze post over mijn nieuwste video’s. Enjoy!

Intense Balloon Popping

Deze is voor de looners: een video waar ik ballonnen uit elkaar laat knallen! Ik vind dit soort video’s heel leuk om te maken en ik ben echt heel blij met het eindresultaat. Ik word ook heel blij van mijn mooie zakmes šŸ™‚ Toen ik deze video aan het bewerken was, hield ik steeds mijn adem in, zo spannend was het. Als iemand niet snapt wat er nou zo sexy is aan ballonnen, zou ik ze zeker deze video toe sturen šŸ˜‰

Je kan de preview en volledige video bekijken via Indiebill.

Cumming and Dildo Riding

Mijn wand vibrator was al een tijdje kapot, en je kunt begrijpen hoe vervelend dat is. Gelukkig had ik eindelijk een nieuwe bij elkaar gespaard, en om het te vieren heb ik deze sexy video gemaakt. In deze video verwen ik mezelf met de nieuwe wand vibrator en mijn grootste dildo. Je kan mijn natte kutje zien, veel kwijl en veel andere … onreine activiteiten.

Bekijk de preview en volledige video op Indiebill!

Studying in Chastity

We zijn aangekomen bij de laatste video van deze post, maar dat maakt hem niet minder sexy. Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik een groot fan ben van kuisheidsgordels: chastity belts. Ze zitten zo strak om mijn lijf en het harde staal is super sexy.

Bekijk de preview en volledige video op Indiebill!

Ik hoop dat jullie zullen genieten van de video’s šŸ˜‰ Er komen er snel meer aan, dus stay tuned.

x Jane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *