Wat BDSM voor mij betekent

Geplaatst op

Hoi lieve lezers,
Deze post gaat over BDSM, kink en fetishes. Ik zal het hebben over mijn favoriete kinks, wat onderdanigheid voor mij betekent en natuurlijk consent. Ga er lekker voor zitten, pak een kopje koffie of thee en laten we samen op avontuur gaan šŸ˜‰

Consent is nodig

Laten we daarmee beginnen. Consent is een heel belangrijk onderdeel van alle (seksuele) interacties, en dat wil ik hier ook benadrukken. We zijn hier allemaal om het leuk te hebben, of niet? Als je houdt van BDSM, als je jezelf nou 24/7 in de lifestyle onderdompelt, of het eigenlijk alleen iets is voor de afwisseling in de slaapkamer, grenzen zijn zo belangrijk. Praat met je partner over wat je fijn vind, en wat je graag nog wilt beleven. Soms kan dit ongemakkelijk zijn, maar het kan net zo goed dat je samen hele nieuwe dingen over en met elkaar kunt ontdekken.

BDSM checklists, of sublijsten, worden vaak gebruikt om te ontdekken wat mensen wel en niet leuk vinden. Het is fijn om zo’n lijst te hebben: je hebt gelijk een overzicht wat er allemaal kan en mag, en een kans om te praten over alles wat je leuk lijkt met je (toekomstige) partner.

Zelf moet ik zeggen dat ik de checklists vaak te lang vind. Tegen de tijd dat ik alles heb ingevuld, heb ik het gevoel dat ik weer opnieuw kan beginnen omdat het bij mij zo afhankelijk is van het moment. Ik vind het fijner om met mensen te praten over wat ze willen voelen tijdens het spel, en naar wat voor intimiteit ze behoefte hebben. De “Not a Checklist” checklist vind ik voor dit specifieke doel heel fijn.

En nog even over consent: ik ga het hebben over veel sexy kinks, maar dat betekent niet dat ik daar elk moment van de dag met een willekeurig persoon behoefte aan heb. šŸ˜‰

Klein, onderdanig en misschien een beetje brutaal

Ik hou van onderdanig zijn. Die machtsdynamiek is zo fijn om mee te spelen! Ik word er heel gelukkig van als iemand in charge is, en voor mij de beslissingen maakt. Bepaal wat ik moet dragen, vertel me wat ik moet doen en laat me je dienen. Ik ben geen relsub, maar ik hou wel van plagen, vooral als ik aandacht wil. Aandacht betekent hier een pak slaag. Gna.

Onderdanigheid gaat bij mij niet over specifieke kinks of fetishes. De klik komt eerst; later de kinks. Het gaat bij mij meer over intimiteit, de connectie met elkaar en de dynamiek waar we mee spelen. Van dienstbaarheid tot gebruikt worden als je persoonlijke fuck toy, ik hou ervan. Ik wil je aan al je behoeftes voldoen, je geven waar je naar hunkert en tegelijkertijd je hongerig maken naar meer. Plagen en verleiden vind ik het allerleukste: ik wil zien en voelen hoe graag je me wilt. ā™„

Masochisme, bondage en meer

Al mijn verschillende kinks op noemen gaat me een beetje te ver – dan ben ik nog een jaar aan het schrijven. Maar ik wil toch een sneak peek geven wat er in mijn hoofd omgaat. Omdat het kan. šŸ˜‰

Age play, of ddlg (Daddy dom, Little girl) is iets wat echt de dynamiek omschrijft welke ik heel fijn vind. Een klein meisje waar voor gezorgd wordt, iemand die voor mij beslist en me streng aankijkt als ik eigenlijk mijn huiswerk moet maken (oeps!).. Als ik in de meest schattige outfits kronkelend bij je op schoot zit, terwijl je alles wat God verboden heeft in mijn oor fluistert.. Oef. Ja.

Bondage en vastgebonden worden vind ik ook heel erg sexy. Geen kant op kunnen en compleet overgeleverd zijn aan jouw wensen, heerlijk. Touw voelt heerlijk op mijn lichaam, maar ook handboeien, bondage tape en tie wraps waardeer ik ook erg. Ik zal nergens heen gaan, Daddy!

Ten slotte, een pak slaag is altijd goed. Ik ben een kleine masochist en hou ervan als je je laat gaan. Mep me op de meest gevoelige plekjes, met de gemeenste speeltjes die je kan vinden. Ik zal stuiteren van plezier terwijl ik je smeek om genade. Blauwe plekken en andere marks vind ik prachtig, vooral als ik ze nog voel na het spelen. Ik zal de straf niet snel vergeten, al is funishment misschien een beter woord.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te kijken wat er in mijn hoofd om gaat! In de toekomst zal ik misschien meer schrijven over wat ik allemaal sexy vind. Ik ben namelijk een rupsje nooitgenoeg, zoals ze dat soms noemen. šŸ˜‰

x jane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *