Oooh… Shiny!

Geplaatst op

Ik hou van glimmende dingen. Glitter. Latex. PVC. Zolang het maar mooi glimt ben ik helemaal blij. Laten we het hebben over latex en alles wat daarbij komt kijken! Latex outfits zijn prachtig en ik vind dat het mensen er altijd een beetje uit laten zien als superhelden. Het draagt als een tweede huid, staat iedereen prachtig en.. Het glimt zo mooi! ā™„

Ik heb een paar latex outfits in mijn collectie, maar ik vind het stiekem nog niet genoeg. Ik heb een prachtige jurk met een rits aan de voorkant, welke me echt heel goed staat. Mijn kont en borsten komen er heel mooi in uit, en door de rits is het ook nog makkelijk om aan te trekken. Niemand vind het leuk om per ongeluk vast te zitten in latex. Ja, dit is eerder gebeurd. Oeps.

Ik heb ook een strak, doorzichtig jurkje, een top met bijbehorend rokje en een slipje. Ik word heel blij als ik een mogelijkheid heb om ze te showen en doe ze dan ook graag aan. Glimmend rubber in mooie kleuren maakt me heel gelukkig, al helemaal als ze mijn kont er goed uit laten zien. Ik hou ervan om latex te laten shinen, door het in te smeren met lube, waardoor het nog glanzender en gladder uit ziet. Een bonus is dat het dan gelijk wat makkelijker is om aan te trekken. Het is belangrijk om goed te zorgen voor je latex outfits, dus vergeet ze niet af en toe in te smeren. šŸ™‚

Er zijn veel spannende rubberen avontuurtjes die ik nog mee zou willen maken. Als eerste, een vacuum bed staat nog op mijn bucketlist. In strak rubber geen kant op kunnen, wie wilt dat nou niet? šŸ˜‰ Ik wil ook nog heel graag een mooie catsuit, het liefst eentje die doorzichtig is. Jammer genoeg zijn mooie, passende catsuits erg aan de prijs, dus ik wil beginnen met een mooi paar latex kousen aanschaffen.

Ik hoop dat jullie deze korte blog over mijn favoriete fetishkleding leuk vonden! Als je me graag latex wilt zien dragen heb je geluk: in enkele videos draag ik latex. šŸ˜‰ Er is een balloon popping video, waar ik mijn mooie latex jurk draag. Daarnaast, heb ik ook een video waar ik met mezelf speel en mijn latex slipje draag. In de toekomst zullen er meer fetishvideo’s en foto’s verschijnen, dus hou de site in de gaten!

x jane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *