Drie nieuwe uploads!

Geplaatst op

Hoi lieve lezers,

Het is weer tijd voor een video update! Ik wil wat nieuwe, sexy filmpjes delen vandaag. Hou jij ook zo van spanking, bondage en rollenspellen? Blijf dan vooral lezen ­čśë

Paddle Spanking!

Wie houdt er niet van mooie, rode billen? In deze video draag ik mijn mooie, leren harnas samen met een kort rokje. Ook heb ik een mooie, houten paddle waar ik lekker mee los ga. ­čśë Ik blijf mezelf billenkoek geven tot mijn kont felrood is, maar ook andere leuke plekjes krijgen wat aandacht.

Bekijk de preview en volledige video op IndieBill!

Back to School!

Eigenlijk is het al weer bijna vakantie, maar ik wil toch deze video delen. Dit is een van mijn favoriete schoolgirl clipjes en ik ben er nog steeds erg trots op. Kijk in deze video hoe ik met mezelf speel in een schattig maar sexy schoolmeisjes-lingeriesetje. Ik ben heel goed in doen alsof ik een brave student ben, kijk zelf maar ­čśë

Rope Bunny: Wand Vibrator and Glass Dildo

Hou je van bondage en orgasmes? Wil je zien hoe ik in een strakke bondage geniet van mijn wand vibrator? Dan is deze video een must-see. De trillingen van de vibrator zijn zo sterk dat je zelfs kan zien hoe mijn kutje meetrilt. Ook komt een van mijn favoriete glazen dildo’s aan bod in deze video. Ik weet zeker dat je er bij had willen zijn ­čśë

Bekijk de preview en volledige video op Clips4Sale!

Ik hoop dat iedereen geniet van deze update! Tot snel ­čśë

x Jane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *