Ready, set, action!

Geplaatst op

Hoi lieve lezers šŸ˜‰ Het is weer tijd voor een nieuwe post! Deze zal gaan over hoe ik mijn videos en sexy foto’s maak. Ik doe dit namelijk allemaal zelf, en soms droom ik van een assistent. ass-istent. Om foto’s van mijn billen te maken. Misschien wil je zelf ook wel mooie plaatjes schieten, of ben je gewoon nieuwsgierig hoe het allemaal in zijn werk gaat: blijf dan vooral lezen! Ik zal geen flauwe grapjes meer maken, beloofd.

Waar maak je foto’s mee?

Je kan met bijna elke camera wel mooie foto’s maken, of het nou een dure spiegelreflex is of je telefoon. Veel fotografen zeggen dat de beste camera degene is die je nu hebt. Maar ik moet wel zeggen, sinds ik een nieuwe DSLR heb waar ik mijn telefoon als afstandsbediening kan gebruiken, zijn mijn foto’s wel een stuk beter geworden. Ik hoef niet meer van de camera naar het bed te hollen op hoge hakken en hopen dat de zelfontspanner precies goed staat. Wat vooral belangrijk is, is dat het praktisch is. Of het nou een ‘echte’ camera is, een webcam of gewoon je telefoon: het moet gewoon werken. šŸ™‚

Om te bewijzen dat je geen dure camera nodig hebt, zijn hier wat mooie foto’s die ik met mijn webcam heb gemaakt. Zie je wel, helemaal niks mis mee!

Lekker verkleden

Meestal maak ik mijn video’s en foto’s met mijn spiegelreflex. Maar voordat ik ga filmen, moet ik eerst weten wat ik vandaag wil maken. Speel ik vandaag een sexy schoolmeisje, of wordt het een bootblacking video over mooie, leren schoenen? Af en toe maak ik ook clips in een thema, zoals bijvoorbeeld Halloween. Er zijn zo veel mogelijkheden!

Nadat ik een leuk thema heb gevonden, moet ik nog bedenken wat ik aantrek. Een tip voor iedereen die sexy filmpjes wilt maken: hou het een beetje simpel! Als je wilt strippen voor de camera is een outfit waar je helemaal ingesnoerd zit helemaal niet handig. Al helemaal niet in je uppie šŸ˜‰ Neem het maar aan van het meisje wat een keer vast zat in een latex jurkje. oeps.

Laten we beginnen!

Nadat ik heb bedacht wat ik aandoe, wat soms wel even duurt, zet ik al mijn filmspulletjes klaar. Ik zet persoonlijke spulletjes zoals foto’s even weg, en leg vaak een dekentje neer zodat mijn bed niet helemaal nat wordt. Ook zet ik wat extra lampen neer, zodat je op de film goed kan zien wat er gebeurt. Natuurlijk staat de camera ook klaar: de batterijen zijn opgeladen en er zit een leeg geheugenkaartje in. Laten we beginnen!

Als eerste neem ik altijd wat mooie foto’s. Niet alleen omdat ik hou van fotograferen, maar het helpt ook om alvast even te kijken waar ik straks de camera neerzet om te filmen. Foto’s maken is ook een stuk makkelijker als je het doet voordat je bent klaargekomen šŸ˜‰ Na de foto’s begin ik met filmen. Als ik mijn clip aan het maken ben, zet ik de camera ook af en toe op een andere plek neer. Hierdoor kan je van alle kanten zien wat er gebeurd, en dat maakt het toch extra spannend om te kijken.

En… CUT.

Eindelijk, de video is klaar: het is tijd voor iets anders, namelijk een dutje. Sexy filmpjes maken is niet makkelijk, en niemand vertelt je over de spierpijn die je een dag later hebt! Je hoort ook niemand over alle was die je moet doen. Maar het is het allemaal waard!

Na een dutje ruim ik de boel op, gooi ik mijn kleding in de was en ga ik de video bewerken. Stukjes waar ik de camera aan het verplaatsen ben, hoeven natuurlijk niet in de uiteindelijke video, dus die haal ik eruit. Ook verwijder ik de stukjes met onscherp beeld. Tegelijkertijd pas ik de kleuren van de video aan en zet ik er een watermerk neer. Ik controleer ook het geluid, want soms hoor je dingen die je niet wilt horen. Als je je hier niks bij kan voorstellen: ik heb ooit het geluid achter een video moeten verwijderen, omdat mijn huisgenoot naar de WC ging. Je hoorde midden in de video opeens iemand keihard plassen – iew.

Als de video helemaal klaar is, zet ik hem op Clips4Sale en andere clip sites. Ik word er heel blij van als de video er precies uit ziet zoals ik wil en mensen er graag naar kijken. ā™„ Hopelijk heb ik met deze post wat mensen geĆÆnspireerd voor het maken van video’s. Vond je het leuk om te lezen hoe ik mijn clipjes maak? Laat het me weten!

x Jane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *