#hitteplan

Geplaatst op

Hoi lieve kinksters šŸ˜‰ Het is de afgelopen weken erg warm geweest, zoals je misschien wel gemerkt hebt. Toen ik probeerde te filmen, was het net alsof ik in een sauna zat. Gelukkig is het inmiddels al iets meer afgekoeld, maar ik wil toch mijn hitteplan delen, voor als het weer zo warm wordt. Drink genoeg water, pak een ijsje uit de vriezer en ga er lekker voor zitten!

Misschien heb je het artikel gelezen waarin gewaarschuwd werd om geen waterijsjes in je vagina te stoppen. Dit moet je inderdaad niet doen! IJsjes zitten vol met suiker, waardoor kan de pH balans in je vagina uit balans raken. Ook kan het zorgen voor nare infecties. Daarnaast, als je ooit een lantaarnpaal heb gelikt in hartje winter, weet je dat vochtige lichaamsdelen en ijskoude objecten wellicht niet goed samengaan. Zelfs als het zo warm is als nu, moet je nog steeds voorzichtig doen.

Spelen met temperatuur

Een van de meest bekende dingen waar je mee kan spelen, zijn natuurlijk ijsklontjes. IJsklontjes zijn erg leuk om mensen mee te plagen! Je kan ze bijvoorbeeld in je mond stoppen, en dan zorgen voor een koude verassing. Daarnaast kan je er ook mee masseren en voorzichtig langs gevoelige plekjes laten glijden. Het is handig om ijsklontjes niet gelijk van de vriezer naar de slaapkamer te brengen, maar ze eerst een beetje te laten rusten of in een emmer water te doen. Hierdoor zijn ze niet zo droog en grof. Een nadeel van ijsklontjes is dat ze best wel snel kunnen smelten, al helemaal in deze warmte. Vergeet daarom niet een handdoekje neer te leggen.

Als je seksspeeltjes hebt, kan je ook glazen dildo’s in de koelkast doen zodat ze een beetje afkoelen. Het is belangrijk om ze niet in de vriezer te doen, want de meeste vriezers zijn veel te koud! Als je weet hoe het voelt als je tong vastgeplakt zit aan een bevroren lantaarnpaal, wil je dat zeker niet in je lichaam. Spelen met temperatuur is echter heel erg leuk! Glazen dildo’s zijn heel geschikt om met temperatuur te spelen, omdat je ze makkelijk kan opwarmen of afkoelen met wat water. Let er wel op dat het temperatuurverschil niet too much is, het moet wel leuk blijven.

Zelf wil ik nog een makkelijke manier vinden om een balgag te maken uit een waterijsje. Dat zou ook leuk zijn op de slaapkamer, niet? šŸ˜‰

Andere manieren om het koel te houden

Als er iets is wat fijn is met deze warmte, is het water. Supersoakers zijn niet zo sexy, maar er zijn genoeg opties die dat wel zijn. Een tijdje terug kwam ik de H2O vibe tegen op internet, een vibrator die je kan aansluiten op de kraan. Het is dus een vibrator met een waterstraal op je clitje! Ik vind het echt geweldig, maar helaas wordt deze niet meer gemaakt. Wat zou het gaaf zijn om nu zo’n seksspeeltje te hebben, ik vind het echt heel jammer! Ik heb nog geprobeerd alternatieven te vinden, maar ik kon alleen maar enemas en een houder voor je fleshlight vinden die je in de douche kon gebruiken. Helaas, helaas. Het is te mooi om waar te zijn.

Maar, aan de positieve kant, er zijn nog genoeg andere seksspeeltjes die waterproof zijn – gewoon meenemen in bad, dus! En, als je geen waterproof speeltjes hebt, is er gelukkig nog de douchekop. šŸ˜‰

Ik hoop dat jullie iets aan mijn hitteplan hebben, al hoop ik wel dat de extreme temperaturen nu voorbij zijn. Jullie hebben hopelijk genoeg ideeĆ«n om de volgende hittegolf door te komen, in ieder geval. Als jullie tips willen om een gangbang te overleven in deze hitte, luister dan vooral naar Foxxy Angel en lees dit stuk. Laat me weten hoe jij de hitte doorkomt op Twitter, want suggesties zijn altijd welkom šŸ˜‰ Tot snel!

x Jane

Categorieƫn:BDSM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *