Een avondje op Xcams

Geplaatst op

Ik wil al een tijdje vaker weer gaan cammen en gisteravond ben ik eindelijk weer een keer online geweest! Ik vond het een hele fijne avond en heb het echt gemist. Jullie gaan me zeker vaker online zien! Deze post gaat over mijn avontuurtjes van afgelopen nacht. šŸ˜‰

Toen ik mezelf ging klaarmaken voor een leuke show, trok ik een mooi rood bodysuit aan met een paar hoge hakken. Simpel, maar effectief! Een body is ook lekker makkelijk om weer uit te trekken, dus dan is het ook makkelijk om snel even te flashen. Ik deed ook wat mooie, felle lipstick op om de look af te maken. Goed geslaagd, vond ik zelf.

Gelijk nadat ik had ingelogd, waren er al een paar leuke mannen in mijn camroom. Na wat kletsen vroeg een van de mannen – laten we hem A. noemen – of ik mijn microfoon aan kon doen. Natuurlijk kan dat, in een VIP-sessie. Een VIP-sessie zijn een-op-een chats, waar ik alle tijd kan nemen voor de VIP in kwestie. šŸ˜‰ Dat praat toch een stuk makkelijker.

VIP-sessie #1 met A.

Nadat ik mijn microfoon aan had gedaan en we elkaar iets beter hadden leren kennen, vroeg ik A. wat hij graag wilde zien. Hij wilde graag dat ik met mezelf ging spelen, en gewoon doe wat ik het lekkerst vind. Dat kan ik zeker! Ik heb lekker met mijn kutje gespeeld terwijl A. toekeek. Ondertussen had A. ook zijn webcam aangedaan, zodat ik kon zien hoe hij met zichzelf speelde. Hij mocht er ook wel zijn, hoor šŸ˜‰

Ik besloot om het wat spannender te maken, en pakte mijn wand vibrator erbij. Dit is een van mijn favoriete vibrators – daarom maak ik er ook zo veel filmpjes mee, zoals deze! A. vond het erg geil om me zo bezig te zien – en omgekeerd natuurlijk ook. Het was een hele fijne sessie, en ik heb lekker met mezelf gespeeld. Een paar voyeurs hebben ook meegekeken met deze show, en ik hoop dat ook zij het uitzicht konden waarderen.

VIP-sessie #2 met D.

Nadat ik A. gedag had gezegd en de eerste VIP-show tot een einde was gekomen, kwam D. in mijn camroom. Hij vroeg of ik een Meester zocht! Ik ben niet vies van BDSM-spel, zoals jullie weten, dus ik nodigde hem meteen uit voor een VIP-sessie. Zijn eerste opdracht was om hem een kusje te geven – zo lief! Het was een fijne sessie waar ik lekker mijn billen kon spreiden, met veel opdrachtjes tussendoor. Ik hoop dat hij me een braaf sletje vond!

Aan alles komt een eind

Na de sessie met D., werd het wat stiller online. Een meneer uit Frankrijk kwam nog met me kletsen, wat een leuke manier was om uit te vinden of mijn Frans nog acceptabel is. Heb ik toch nog iets gehad aan die lessen op de middelbare school, non? Ook had ik nog een paar leuke gesprekken over kink en BDSM in de groepschat, wat altijd leuk is.

Op een gegeven moment vond ik het wel mooi geweest. Ik zei iedereen gedag en logde weer uit – het is tijd om weer op te ruimen. De computer moest terug op zijn plek, de toys die ik had gebruikt moesten schoon terug in het nachtkastje en mijn outfit moest in de was. Allemaal niet zo sexy, maar dat hoort er ook allemaal bij šŸ˜‰

Ik vond het een fijne avond en hoop iedereen snel weer te zien! Als je ook met me wilt spelen, neem dan een kijkje op Xcams. Daar kan je me ook aan je favorieten toevoegen, zodat je gelijk weet wanneer ik online ben.

x Jane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *