Kinky Knutselen

Geplaatst op

Hoi lieve kinksters, het is weer tijd voor een nieuwe post! Droom jij soms ook weg terwijl je nadenkt over jouw ideale BDSM dungeon, met kooien, spanking-bokjes en andreaskruizen? Ik wel! Helaas zijn alle inrichtingen die je tegenkomt op het Internet meestal erg duur om aan te schaffen. Echter, dat hoeft niet zo te zijn – je kan het ook gewoon zelf doen. In deze post geef ik jullie wat tips en tricks voor wat makkelijk te bouwen kinky meubels.

Spreader bar

Dit is niet echt een meubel, maar omdat het zo makkelijk te bouwen is.. Waarom niet? šŸ˜‰ Om een spreader bar te maken, heb je een bezemsteel en twee schroefogen nodig. Zaag de bezemsteel op de gewenste maat en boor gaten in de zijkant voor de schroefogen. Je bent nu al bijna klaar, maar als je wilt kan je de bezemsteel nog bedekken met leer (of een ander stofje) en versieren met siernagels. Zo ziet het er gelijk heel echt uit.

Spanking bench

Een spanking bench is voor bijna elke slaapkamer een goede toevoeging, vind ik. Je kan er mensen aan vastbinden, je kan er mensen op slaan, je kan beide doen – de mogelijkheden zijn eindeloos. In de winkel zijn deze echter vrij duur. Gelukkig is er altijd IKEA. Als je het niet erg vindt om wat te knutselen, kan je makkelijk een spanking bench maken met behulp van de FINNVARD.

Goedgekeurd!

Je hebt een plaat MDF nodig, schuimrubber en stof samen met siernagels om het te bedekken. Je kan elke stof gebruiken die je wilt – het hoeft echt niet allemaal zwart leer te zijn. Het is echter wel verstandig om een stof te kiezen die je makkelijk schoon kan maken. Een zacht en pluizig bontvelletje is vast heel comfortabel, maar probeer daar maar eens kaarsvet of andere.. vloeistoffen.. uit te krijgen. Ik moet er niet aan denken. Iew!

Begin met de schraag in elkaar te zetten en verf hem in de gewenste kleur, mocht je dat willen. De schraag zal het frame zijn van de spanking bench. De plaat MDF komt bovenop het frame. Zaag het in de breedte die je wilt, maak hem aan het frame vast en je bent klaar om verder te gaan. Het schuimrubber lijm je aan het MDF vast. Knip de stof op maat, bedek het schuimrubber ermee en maak hem vast met de siernagels.

Je bent nu eigenlijk al klaar, maar als je wilt kan je nog verder gaan met knutselen. Je kan wat extra ogen op het frame zetten, of het frame uitbreiden met steunen voor armen en benen. Het leuke is dat als je het zelf bouwt, je het precies kan maken zoals je wilt.

Steigerbuizen

Loop jij weleens de bouwmarkt door en slaat je hoofd gelijk op hol bij het zien van bepaalde dingen? Ik heb dat met steigerbuizen. Als je het geld en de ruimte er voor hebt, kan je met steigerbuizen bijna alles bouwen. Je kan andreaskruizen maken, spreader bars, spanking benches.. Maar denk ook eens aan alle mogelijkheden voor predicament bondage! Als je een beetje handig en creatief bent, kan je hier echt hele gave dingen mee bouwen. Ik vind het altijd wel cool uit zien.

Hier zie je bijvoorbeeld veel how-to’s voor meubilair van steigerbuizen. Als je er wat ogen bij bedenkt, of er een kussen op monteert, kan je al heel ver komen. šŸ˜‰

Pervertables zijn overal

Er zijn wel meer mensen die instructies hebben geschreven over hoe je je meubels kan perverten. Ik vind het altijd leuk om te zien hoe verschillend het allemaal is. Het enige wat je nodig hebt is je creativiteit en een dirty mind. Kijk ook eens naar deze how-to’s:

Niet alles wat met BDSM te maken heeft hoeft rood met zwart, of van leer te zijn. Het gaat erom dat het werkt, en dat je plezier hebt! Je kan ook al eens gaan kijken naar alles wat je al in de slaapkamer hebt staan, en wat extra oogjes boren in de meubels die je hebt. Soms is er maar een kleine aanpassing nodig. šŸ˜‰ Ik hoop dat iedereen deze post leuk vond. Laat vooral op Twitter je eigen kinky knutselprojecten zien! Ik word daar altijd erg blij van. Tot snel!

x Jane

Categorieƫn:BDSM

EĆ©n antwoord op “Kinky Knutselen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *