Nieuwe foto’s en videos!

Geplaatst op

Het is weer eens tijd voor een update. Ik heb namelijk nieuwe videos en foto’s in mijn clip stores, en die verdienen ook wat aandacht. šŸ˜‰

Watch my Feet

Als je houdt van voeten, warme sokjes en geplaagd worden tot je niet meer kan – kijk vooral deze clip! Het bevat veel plagen en teasen waar ik zachtjes met mijn voeten tegen elkaar wrijf. Je zal zien hoe mijn tenen krullen terwijl ik met mezelf speel. Voetliefhebbers, kijk hier voor de preview en volledige video!

Gagged Schoolgirl Play

Mijn favoriete schoolmeisjesoutfit. Het was heel erg warm toen ik dit filmde, dus ik probeerde af te koelen door over mezelf heen te kwijlen met deze mooie ballgag. Het werkte niet zo goed als ik hoopte, maar je kan me nu wel zien kwijlen en kreunen terwijl ik met een vibrator en glazen dildo speel. šŸ˜‰ Je kan de video hier bekijken.

Do you like me?

Natuurlijk vind je me leuk, anders zou je dit niet lezen. šŸ˜‰ Ik kwam wat mooie like stempels tegen, en vond het een goed idee om mezelf onder te stempelen. Het werd een heel leuke video waar ik mijn borsten, billen en voeten onderstempel. Ben je benieuwd naar deze verrassend sexy clip? Bekijk de video hier!

Nieuwe foto’s!

Naast videos heb ik ook een aantal mooie fotoshoots gedaan. Mijn fotoverzamelingen staan allemaal APclips.

De foto’s waar ik mijn mooie latex jurkje en visnetpanty draag kan je hier ook vinden. De photoset bevat 10 foto’s waar ik alle glimmende goodies laat zien. Ik hou ervan om latex te combineren met visnetkousen, vooral omdat je ze nog door het rokje kan zien. Latex dragen in laagjes is erg aan te raden, want zo ziet je outfit er nog spectaculairder uit.

Van een lieve vriendin heb ik een paar prachtige kousen gekregen. Ik moest er wel foto’s mee maken – ze zijn zo mooi! Vooral de details van pouwenveren in het kant zijn prachtig, ik hou ervan. Deze kleine fotocollectie bevat 9 foto’s en kan je ook terugvinden op APclips.

Ik hoop dat jullie deze update leuk vonden en wat van mijn videos bekijken! Laat me vooral weten wat je er van vond šŸ˜‰ Ik zal binnenkort weer nieuwe filmpjes gaan maken, dus stay tuned.

x Jane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *