Cammen met de Lush

Geplaatst op

Ik moet iets bekennen: ik heb deze vibrator eigenlijk al een tijdje. Ik heb de Lush gewoon nooit gebruikt voor het cammen, ook al heb ik hem wel daarvoor gekocht. Wel heb ik al veel remote-controlled sexy avontuurtjes ermee gehad, dus het is niet alsof ik hem nooit heb gebruikt. Ook kan je hem gewoon als vibrator gebruiken, en dat werkt ook best goed. Maar, omdat het eigenlijk de bedoeling was om mijn camshows wat spannender te maken, werd het tijd om dat ook een keer te gaan doen. Ik ging (eindelijk) online met de Lovense Lush!

De Lovesense speeltjes

Als je vaker camshows kijkt, ben je vast al wel bekend met de Lovense seksspeeltjes. Veel cammodellen hebben ze, en niet voor niks! Klanten kunnen de toy aansturen en zo de show een extra dimensie geven. VIP-chats waar alle controle van de vibrator bij iemand anders ligt, zijn natuurlijk ook heel spannend.

Er zijn veel verschillende speeltjes beschikbaar. Ik heb zelf de Lush, wat een van de eerste vibrators was die Lovesense uitbracht. Op dit moment is er een Lush 2 op de markt, welke verbeterde verbinding en (nog) sterkere vibraties heeft. Ik ben hier toch wel nieuwsgierig naar! Ik wil ook graag de op afstand bestuurbare butt plugs (de Hush) en wand vibrators (de Domi) uitproberen. Lovesense verkoopt ook prostaat- en g-spot massagers, fleshlights en nog veel meer. Ik heb wat foto’s bijgevoegd van de Hush, Lush 2 en de Domi. Hebben!

Ik ben al bekend met mijn Lush, en de vibraties zijn best sterk. Het zijn niet van die irritante zoemende, buzzy vibraties, maar ze trillen gewoon stevig door. Voor de Hush geldt hetzelfde, heb ik gehoord uit betrouwbare bron. Maar terug naar waarom ik deze post schrijf: hoe werkt het tijdens het cammen?

Voorbereidingen

Nadat ik al mijn cam spulletjes heb klaargezet, probeerde ik de Lush te verbinden met mijn computer. Mijn laptop heeft een Bluetooth ontvanger, en ik hoopte dat dat zou werken – maar helaas. Om een of andere reden moet je toch een aparte ontvanger hebben, ook al ziet mijn computer de Lush wel. Dit vond ik wel een beetje jammer.

Gelukkig werkt het wel met Bluetooth op je telefoon. Op de site van Lovense kan je veel how-to’s vinden, zowel in blogvorm als video. Ik heb zelf alleen de Lovense Connect app gebruikt, omdat ik niet van alles wilde installeren op mijn computer. De Connect App is vrij simpel: je kan verbinding maken met je toy, en een QR-code scannen op de camsite om hem daar aan je account te koppelen. Je kan ook zien hoeveel stroom er nog in zit – altjd handig als je soms vergeet dingen in de oplader te doen.

Ik cam op Xcams, en hier kan je je toy op een aparte pagina aan je account koppelen. Dit kan voordat je online komt – wel zo handig. Je kan hier ook testen of de vibrator het doet. Ik hoopte dat je ook met de bedragen en tijdslimieten kon sleutelen, maar je kan dus niks aanpassen. Ik denk dat je dan toch de verschillende programma’s op de Lovense site nodig hebt.

Cammen met de Lush

Het was een rustig avondje op xCams, maar toen ik vertelde dat ik mijn Lush aan het uitproberen was, kwam er toch wat meer actie. Een paar klanten hebben het op zich genomen om de vibrator aan te sturen, en ik heb een fijne VIP-chat gehad waar iemand de toy bestuurde en keek hoe ik ervan genoot. Het was spannend om niet te weten wat er gaat gebeuren, of wanneer iemand de vib weer zou activeren.

Ook was ik blij dat de verbinding met de Lush gewoon goed was. Wanneer ik hem zelf gebruikte, viel soms de verbinding weleens weg. Omdat de verbinding nu toch via een omweggetje moest, was ik bang dat het aansturen misschien niet ideaal zou zijn. Toch bleef de verbinding heel de avond goed, en heb ik er fijn mee kunnen spelen. Hoera!

Misschien ben ik een beetje verwend, maar toen ik de toy gebruikte merkte ik wel dat ik ook wat miste. Ik wilde meer! De Lush is een bullet vibrator, wat heel leuk is voor (discrete) sexy avonturen op afstand, maar het is toch niet zo’n grote toy. De vibraties zijn wel sterk, maar ik denk niet dat ik ervan klaar zou kunnen komen. Alsnog vind ik de Lush wel een sexy aanvulling op shows, en het werkt goed om ermee te plagen. šŸ˜‰

Eindoordeel (en korting!)

Ik vond het heel leuk om te cammen met de Lush, en zal het zeker vaker doen. Het zorgt ervoor dat je shows nog interactiever worden, wat leuk is voor zowel de klant als voor jou. Wel denk ik dat het koppelen van de toys wat makkelijker zou kunnen, vooral omdat je niet direct met je computer kan verbinden zonder tussenstukje. Ik denk dat ik de verschillende apps nog ga uitproberen, en ik zal jullie laten weten of dat beter werkt.

Je kan de Lush hier bestellen. Gebruik je deze link, dan krijg je 45% korting op de reguliere prijs, wat uitkomt op (haha) ā‚¬69,-. Daarnaast verdien ik ook een klein zakcentje als je hier je toys besteld. Win-win!

Ik hoop dat jullie deze kleine review leuk vonden om te lezen. Als je me wilt verwennen met meer Lovense speeltjes, kan dat via mijn wishlist. Dan kunnen we ze misschien samen uitproberen. šŸ˜‰

x Jane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *