‘Clumsy camgirl’ avonturen

Geplaatst op

Ik omschrijf mezelf weleens als ‘clumsy camgirl’. Soms krijg ik daar wel eens een vraag over, vandaar deze post. Cammen en videos maken is vaak een spannend avontuur, maar soms.. Soms moet je vooral heel hard lachen.

Catnecdotes

Kattenfilmpjes, iedereen kijkt ze weleens. Vooral als het rustig is op je stream, en je ligt toch op bed in lingerie.. Dan maar wat kattenfilmpjes kijken om toch maar wat te doen te hebben. Maar als je het geluid dan vergeet uit te zetten, geeft dat toch een vreemde eerste indruk aan de persoon die de chat opent. Oeps. Ik heb tijdens het knopen ook ontdekt dat katten touw heel leuk vinden. En laten er bij bondage nou veel touwtjes in het rond vliegen.. Als je jezelf aan het vastbinden bent en er een kat de slaapkamer in sluipt.. Wees gewaarschuwd en doe de deur goed dicht.

Romantisch?

Ik lag met mijn lieve vriendje op bed, en had het over een video die ik eerder gefilmd had. Dan moet ik hem natuurlijk gelijk laten zien. Dat klinkt natuurlijk erg spannend, samen sexy clips kijken in bed.. Alleen liet ik mijn telefoon vervolgens in mijn gezicht vallen. Auw.

Dommes zijn Heet

Bovenstaande is natuurlijk voor niemand nieuws. Maar als een onderdanige man tegen me begint te praten over hoe sexy Dommes zijn, ben ik het daar natuurlijk mee eens. Dominante vrouwen zijn amazing, super sexy en awesome. En heet. En sexy. Maar vanaf dat moment ging het natuurlijk niet meer over de onderdanige meneer zelf, wat hij niet zo leuk vond. In mijn profiel staat toch dat ik biseksueel ben? Ik snap er niks van.

Shinyyyy

Als je latex aandoet, zie je er gelijk uit als een superheld. Met een goede catsuit kan je zo als Catwoman over straat. Ik hou ervan! Alleen, soms past het niet zo goed. Dan ga je opeens van sexy superheld naar verdrietige alien. Zou daar ook een fetish voor zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *