Kinky DIY: #BlijfThuis

Geplaatst op

Hoi lieve kinksters, ik hoop dat alles goed met jullie gaat. Omdat ik zag dat mijn kinky knutselen blog veel aandacht kreeg, en ik mij begon af te vragen hoeveel mensen hun speelkelder aan het uitbreiden waren.. Het is duidelijk tijd voor een vervolg. Omdat de meeste winkels dicht zijn, en IKEA ook niet echt essentieel is, gaat het in deze post over pervertables die je gewoon thuis kan vinden.

Bij het aankleden..

Heeft iedereen niet op zijn minst één mooie, leren riem? Een goede riem is zo sexy, en kan heel een outfit gelijk afmaken. De geur van leer, de spanning voor een pak slaag en een riem die langzaam uit de broek wordt gehaald.. Oef. Riemen zijn niet alleen goed als mepgerei, maar je kan ze natuurlijk ook gebruiken om te zorgen dat je subje nergens naartoe gaat. Riemen zijn dus echt multifunctioneel.

Daarnaast.. Iedereen draagt schoenen. Dit is dus ook een goed moment om boot worship en bootblacking te ontdekken. Zelf ben ik gek op legerkisten. Er zijn zoveel manieren om een mooi paar hakken of schoenen onderdeel te maken van je spel. Van (soms letterlijk) asskicking, over mensen heen lopen en ze mooi poetsen: je kan alle kanten op.

Tijdens het koken..

Eerlijk gezegd denk ik niet dat dit veel uitleg nodig heeft. Er zijn nou eenmaal zo veel dingen te vinden in de keuken, waar je ook een kinky draai aan kan geven. Een van mjin favorieten is het zelf maken van tepelklemmen met eetstokjes en elastiekjes. Als je geen elastiekjes hebt, werkt wat touw ook prima. Met het elastiek, of touw, kan je de spannning van de stokjes aanpassen. Daarna zijn ze klaar om op iemands tepels, of andere gevoelige plekjes, gezet te worden. Als je gek bent op kwijlende subjes, kan je ze ook op iemands tong zetten en toekijken hoe ze zichzelf onder kwijlen.

Iets anders wat ook in bijna elke keuken te vinden is, is rijst. Knielen op (ongekookte) rijst is een simpele, maar doeltreffende manier om je subje te straffen. Ik dacht in het begin even dat het wel mee zou vallen, maar niks is minder waar. De harde rijstkorrels zijn na minder dan een minuut al erg pijnlijk, afhankelijk van hoe je erop knielt. Na afloop waren mijn knieën rood en beurs, en het duurde twee dagen voordat alles weggetrokken was. Dit is wel iets wat je in gedachten moet houden als je graag korte jurkjes draagt. Knielen op rijst kan ook makkelijk voor de webcam, waar je Dominant kan toekijken hoe zwaar je het hebt, en je pas mag opstaan na toestemming..

In de badkamer..

De badkamer lijkt misschien niet erg kinky, maar er zijn wel wat juweeltjes te vinden. Een houten badborstel dient zich prima als mepgerei. Ik vind zelf de zware, houten borstels het fijnst. Met een borstel kan je ook spelen met sensaties door hem om te draaien, en te aaien over de gevoelige huid. Een houten haarborstel is ook een classic, en om een goede reden. Vele haarborstels het al hebben verloren van billen, en als het aan mij ligt, zal dat niet snel stoppen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer pervertables te vinden in en om het huis. Ik stel voor op zoek te gaan, en in de comments laten weten welk nieuwe spanking implement jij hebt gevonden. 😉 En als je toevallig een zweep terugvindt die is verstopt door je subje, is dat alleen maar winst. Veel kinky plezier, iedereen!

x Jane

Eén antwoord op “Kinky DIY: #BlijfThuis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *