Over mij

Hallo, mijn naam is Jane en dit is mijn website! Je kan mijn sexy filmpjes en video’s hier vinden. Wil je zien hoe ik met mezelf speel? Hou je veel van glimmend rubber of bondage? Kom met me spelen en ontdek meer over je fantasieën.

Wie ben ik?

Gewoon een meisje van plezier. 😉 Ik hou van harde, snelle muziek, videogames en avonturen. Ik zoek altijd naar nieuwe, spannende ervaringen – zowel in mijn seksuele escapades als in ‘het echte leven’. In de slaapkamer draag ik graag hoge hakken, maar daarbuiten trek ik liever legerkistjes aan.

Ik ben een groot fan van vrouwelijke lingerie, waarin ik me sexy en stoer kan voelen. Daarnaast ben ik gek op schattige en felgekleurde outfits. Als ik de kans krijg om mijn tepelpiercings te showen, dan neem ik die. Maar dat heb je misschien al gemerkt. 😉 Andere dingen die ik graag draag zijn latex en PVC.

Je kan me volgen op FetLife. Op Twitter deel ik de laatste updates en praat ik over mijn dag. Ik schrijf soms ook verhaaltjes over mijn kinks, fetishes en andere avonturen – deze zijn hier te vinden:

Nieuwe foto’s en videos! - Het is weer eens tijd voor een update. Ik heb namelijk nieuwe videos en foto's in mijn clip stores, en… Continue readingNieuwe foto’s en videos!
Achter slot en grendel: Kuisheidsgordels - Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik vaak filmpjes maak waar ik mijn kuisheidsgordel draag. Ik… Continue readingAchter slot en grendel: Kuisheidsgordels
Een avondje op Xcams - Ik wil al een tijdje vaker weer gaan cammen en gisteravond ben ik eindelijk weer een keer online geweest! Ik… Continue readingEen avondje op Xcams
Oooh… Shiny! - Ik hou van glimmende dingen. Glitter. Latex. PVC. Zolang het maar mooi glimt ben ik helemaal blij. Laten we het… Continue readingOooh… Shiny!
Wat BDSM voor mij betekent - Hoi lieve lezers,Deze post gaat over BDSM, kink en fetishes. Ik zal het hebben over mijn favoriete kinks, wat onderdanigheid… Continue readingWat BDSM voor mij betekent